top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

מוס אלפחורס - מירב מלכה



מוס אלפחורס - מירב מלכה


לבצק:

200 גרם חמאה

200 גרם קמח.

200 גרם קורנפלור.

200 גרם א. סוכר

4 כפות פודינג וניל

שקית א.אפייה.

2 ביצים שלמות.

לרדד בין 2 ניירות אפיה

2עיגולים בקוטר 20 לאפות

רבע שעה


למוס:

לג'לטין

כפית וחצי ג'לטין

3 כפות מים

להכניס למקרר 10 דקות


להמיס-

200 גרם שוקולד לבן

100 מ"ל שמנת מתוקה


להקציף-

400 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט

להוסיף 4 כפות גדושות ריבת חלב


-להמיס את הג'לטין 20 שניות במיקרוגל


-לערבב את השוקולד הג'לטין והשמנת המתוקה המוקצפת.


הרכבת העוגה:

בתחתית הרינג להכניס עיגול של עוגיה אפויה

לשפוך מעל את המוס ולהכניס להקפאה של חצי שעה להוציא ולשים מעל את העוגיה הגדולה ולהכניס שוב למקפיא להתייצבות

לאחר הקפאה מלאה להוציא ולקשט כיד הדמיון.


בהצלחה

Merav 🍰










321 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page