מוס גבינה לוטוס
100 גרם שוקולד לבן
2 שמנת מתוקה
500 גרם גבינה לבנה
1 אינסטנט פודינג
2 סוכר וניל
לבסיס
עוגיות לוטוס גרוסים מעורבבים עם בוטנים מלוחים (ניתן להכין ללא בוטנים)
לציפוי
לוטוס קראנצ'
או עוגיות לוטוס גרוסות
אופן הכנה
להמיס 100 גרם שוקולד לבן
(בפולסים במיקוגל)
להקציף 2 שמנת מתוקה יחד עם אינסטנט פודינג וניל, 500 גרם גבינה לבנה ושני סוכר וניל.
כשהמסה עדיין לא התייצבה להוסיף שוקולד לבן מומס להמשיך להקציף עד להתייצבות,
להעביר לשקית זילוף לזלף לכוסות ולהכניס למקרר להתייצבות.
לאחר שעה לחמם מס' שניות במיקרוגל לוטוס קראנצ' ולמזוג מעל הגבינה או לפזר עוגיות גרוסות.
לשמור במקרר עד ההגשה.
Comments