מוס ריבת חלב וקורנפלקס - מירב מלכה
לג'לטין:
כפית וחצי ג'לטין
3 כפות מים
להכניס למקרר
בתחתית העוגה :
לרסק שרוול פתיבר
להמיס 100 גרם חמאה רכה
לאחד יחד ולהדק בתחתית הרינג.
למוס:
להמיס-
2 שוקולד לבן
100 מל שמנת מתוקה
להוסיף כף ריבת חלב .
להמיס את הג'לטין
ולהוסיף אותו לשוקולד
להקציף:
400 מל שמנת מתוקה
למרקם יוגורט ולהוסיף
3 כפות גבינת שמנת
ואת השוקולד המומס.
לקרונפלקס:
בקערה לערבב-
4 כוסות קורנפלקס
5 כפות גדושות ריבת חלב.
הרכבת המוס:
על תחתית הפתיבר לשפוך חצי מהבלילה
להכניס להקפאה של חצי שעה להוציא ולהוסיף את 2 כוסות קורנפלקס שמעורבב עם הריבת חלב.
להכניס להקפאה של 10 דקות ולהוסיף מעל את שאר המוס.
להכניס להקפאה של שעה ולהוסיף מעל את הקורנפלקס שנותר.
להכניס שוב להקפאה של שעתיים.
להוציא מהמקפיא חצי שעה לפני ההגשה.
בהצלחה
Merav 🍰
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments