top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

מוסקה חצילים אישית - מיכה כלפא

מוסקה חצילים אישית - מיכה כלפא


אפשר גם תפו"א


2 חצילים ארוכים פרוסים. אך לא עד הסוף לעיגולים בעובי 1ס"מ


מצרכים לבשר:

חצי קילו בשר טחון

1 בצל קצוץ

4 שיני שום קצוצות

חופן כוסברה קצוצה

חצי כפית כורכום

חצי כפית כמון

חצי כפית פלפל שחור גרוס

כפית פפריקה מתוקה

חצי כפית בהרט לקציצות.

מעט מלח.


מצרכים לרוטב:

שמן לטיגון

חופן של כוסברה קצוצה

1 בצל קצוץ

2 כוסות מים

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף מרק עוף

חצי כפית כרכום

חצי כפית פלפל שחור

1 כף רסק עגבניות


אופן ההכנה של הרוטב:

לטגן את הבצל עד שיזהיב, מוספים את המים ושאר החומרים ולתת לרוטב לרתוח, מידי פעם לערבב.


אופן הכנת המנה:

1. יוצרים מחומרי הבשר תערובת אחידה.


2. למלא את פרוסות החציל בתערובת הבשר


3. לטבול קמח ואחר כך בביצה ולטגן בשמן .


4. לאחר שטיגנו בשמן נכניס את החצילים לרוטב על אש נמוכה בערך 40 דקות.


באהבה מיכה כלפא


*********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽

.








פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page