מוסקה, חצילים ממולאים בשר - ורד צ'אפו
מצרכים:
*חצי קילו בשר טחון
*שני חצילים גדולים
*תפוח אדמה מגורד
*בצל אלד קצוץ
*חצי צרור פטרוזיליה
קצוצה
*גמבה אחת קצוצה
*2 כפות רסק עגבניות
*2 כוסות מיים רותחים
*תבלינים: מלח, פלפל שחור
בהראט
אופן הכנה :
*חותכים את החצילים
לעיגולים בעובי
של 2 ס״מ
*מוציאים את התוכן
*מרססים בספריי שמן
*לתנור לרבע שעה
* נערבב את הבשר
עם תפוח האדמה,
הגמבה , בצל ופטרוזיליה
*נוסיף תבלינים
ונמלא את החצילים
*נשים בקערה
2 כוסות מיים רותחים
2 כפות רסק עגבניות
מלח, פלפל שחור
ובהראט
נערבב וניצוק על החצילים
*לתנור 200 מעלות מכוסה
לחצי שעה
*נוריד את הכיסוי ונמשיך
לאפות עוד רבע שעה
בתאבון
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comentários