מופלטה מרוקאית טעימה בטרוף - ליטל אשואל
המתכון:
1 קילו קמח
חצי כף שמרים יבשים
1 כף סוכר
כפית מלח
2.5-3 כוסות מים
מניחים את כל חומרי הבצק בקערה ולשים עד לקבלת בצק אחיד חלק ויפה (הוא לא צריך להיות רך).
מגלגלים כדורים בגודל שווה טובלים בשמן ומניחים בתבנית למנוחה של 20 דקות.
מחממים מחבת רחבה, מותחים עם הידיים על משטח משומן כל פעם כדור אחד דק ככל האפשר ומניחים במחבת, בנתיים פותחים כדור נוסף, לאחר 2 דקות הופכים את המופלטה שבמחבת ומניחים עליה מופלטה נוספת, לאחר 2 דקות הופכים שוב, ממשיכים ככה את כל המופלטות.
*עדיף להתחיל מחדש בכל 10 מופלטות
טורפים עם דבש, חמאה רכה, ריבה וכל מה שאתם אוהבים
תרבחו ותסעדו
***********
Комментарии