מוקפץ בקלי קלות
2 קישואים 2 גזרים גמבה אדומה אחת בצל סגול 1 שעועית ירוקה קפואה,כמה שבא לכם פרפר חזה עוף שחתכתי לרצועות
את הקישואים שטפתי(משתמשת גם בקליפה ככה זה לא מתפרק) חציתי ופרסתי לפרוסות אלכסוניות גזר למקלות גמבה רצועות בצל חצוי ופרוס
על הגז 2 סירים ומחבת אחת,ככה הכל מהר מהר
בסיר אחד עמוק מים רותחים,מלח כף שמן מבשלים ספגטי אל דנטה
במחבת מקפיצים רצועות חזה עוף עם מעט מלח ופלפל שחור גרוס
בסיר סוטאז גדול בצל, גמבה,גזר וקישואים מקפיצה במעט שמן 10 דקות מוסיפה שעועית ירוקה ואת רצועות חזה העוף שכבר הקפצתי,מתבלת במלח ופלפל שחור גרוס מוסיפה טריאקי כ 5 כפות כף רוטב סויה כי לא הכי אוהבים אצלי כוס צ'ילי מתוק מערבבת ומוסיפה את הספגטי שכבר הספיק להתבשל,מוסיפה חצי כוס ממי הפסטה מערבבת מכסה ומבשלת יחד עוד 5 דקות בתאבון
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comments