top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תבמטבח עם דיתוש

מוקפץ כרישה זריז - במטבח עם דיתוש


מוקפץ כרישה זריז - במטבח עם דיתוש

תוספת קלילה וטבעונית לכל ארוחה


מצרכים:

5 גבעולי כרישה (החלק הלבן שטוף ונקי חתוך גס)

בצל גדול קצוץ ומטוגן

צרור פטרוזיליה

צרור כוסברה

חצי כוס קמח מצה( לא חובה)

מלח, פלפל

מעט מרק עוף

שמן זית

שברי בוטנים גס


הכנה:

לבשל חתיכות הכרישה במים ומלח לחתי שעה ולסנן.

לטחון במעבד מזון או קוצץ ידני.

לקצוץ את הפטרוזילה והכוסברה ולהוסיף לכרישה.

לטגן הבצל בשמן זית ואליו להוסיף את הכרישה והירק.


לתבל, להוסיף קמח מצה ולערבב היטב.

להוסיף שברי בוטנים/בוטנים גרוסים/אגוזים גרוסים.

לבשל כחמש דקות עד להזהבה קלה.

בתאבון ♡

דיתוש


********

המלצה:

סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇








פוסטים אחרונים

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
bottom of page