*מרכיבים:*
1 בצל לבן.
1 בצל סגול.
2 גזרים.
2 גמבות אדומות.
2 גמבות אדומות.
חבילת נודלס.
1/4 כוס צילי מתוק.
3 כפות רוטב סויה.
1/2 כוס מים.
תבלינים: מלח, פלפל שחור.
*מרכיבים לעוף בטמפורה:*
150 גרם חזה עוף.
1 כוס בירה לבנה.
כוס קמח תופח.
כפית אבקת אפיה.
3 כפות קונפלור.
1/4 כוס סודה.
מלח, פלפל שחור.
*אופן ההכנה:*
1. לטגן קלות את הבצל.
2. להוסיף את מקלות הגזר והגמבות ולטגן כ-10 דקות.
3. יש לבשל את הנודלס כ-10 דקות.
4. יש להוסיף את הסויה, צילי מתוק, המים והתבלינים.
5. לבשל עד לריכוך מלא של הירקות.
6. יש להוסיף את הנודלס למוקפץ הירקות ולערבב היטב.
7. יש לחתוך את החזה לקוביות.
8. לערבב את הקמח, אבקת אפיה,הבירה, הסודה, קונפלור והתבלינים היטב ולהוסיף את קוביות החזה.
9. יש לתת לבלילה כ-15 דקות לנוח.
10. יש לטגן היטב את העוף.
11. יש להוסיף את העוף בטמפורה על המוקפץ ולפזר מעל שומשום שחור ולבן.
Kommentare