1 איטריות ביצים נודלס 1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועת 1 סלסלת פטריות שמפיניון 1 בצל בנוני פרוס לפרוסות דקות 6 כפות רוטב טריאקי ½ כף פפריקה מתוקה ½ כפית אבקת שום פלפל שחור גרוס 1 כף גריל עוף 1 כפית מלח 4 כפות שמן
להגשה 3 גבעולים בצל ירוק קצוץ דק
מבשלים את האיטריות לפי הוראות יצרן שמים בקערה את החזה עוף מוסיפים את הפפריקה אבקת השום, גריל עוף, מלח ופלפל שחור מערבבים היטב מניחים בצד מחממים סיר רחב עם השמן מוסיפים את הבצל והפטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב והקפצה עד שהבצל מתחיל להזהיב מוציאים מהסיר ומניחים בצד מוסיפים לסיר את חזה העוף המתובל מטגנים עד שהחזה עוף משנה צבע מוסיפים את הבצל המטוגן והפיטריות מוסיפים את הטריאקי ומקפיצים כ-5 דקות נוספות מוסיפים את הנודלס מערבבים היטב לפני ההגשה קוצצים דק בצל ירוק ומפזרים מעל
באהבה נועם זיגדון
Comentarios