מוקפץ צבעוני ומזין - במטבח עם דיתוש
אטריות אורז רחבות/ביצים רחבות
גזר גדול פרוס לפרוסות דקות או מקלונים דקים
פלפל אדום חתוך לחצאי רצועות דקות
פלפל צהוב חתוך לחצאי רצועות דקות
בצל סגול חתוך לחצאי טבעות
3 שיני שום פרוסות
מעט שורש ג'ינג'ר מגורד או קורט אבקת ג'ינג'ר
מעט כרוב קצוץ דק
חבילת טופו חתוך לקוביות קטנות (1 ס"מ)
מושרה במעט סויה וטריאקי לעשר דקות
מלח, פלפל
6-7 טיפות שמן שומשום
שמן זית
מעט בוטנים גרוסים
מעט שומשום
רוטב:
חצי כוס מים רותחים וכף מרק עוף
2 כפות סויה דל נתרן
3 כפות טריאקי
כף רוטב צ'ילי חריף מתוק(אופציונלי)
מעט פלפל צ'ילי אדום קצוץ(אופציונלי)
2 כפות סילאן טבעי
הכנה:
בינתיים להכין את האטריות ע"פ ההוראות בגב האריזה.
לסנן ולהניח בצד.
לטגן בשמן זית ושומשום את הבצל עד לשקיפות.
להוסיף שום, ג'ינג'ר, פלפלים, וגזר, לתבל מלח, פלפל ולערבב.
לבשל כחמש דקות עד לריכוך קל.
להוסיף הכרוב ולערבב.
לבשל עוד 2 דקות.
כל זה בהקפצה באש גבוהה ותוך ערבוב כמעט מתמיד.
להוסיף את הטופו, השומשום והבוטנים.
להוסיף את האטריות ולערבב קלות.
לשפוך מעל את כל מרכיבי הרוטב(שערבבנו בצנצנת).
לערבב היטב.
בתאבון ♡
דיתוש
**********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את קוצץ הירקות החשמלי המקורי👇
Comments