top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריה רוזנשטוק

מושלגות פיסטוק - אריה רוזנשטוק

.

מושלגות פיסטוק

מושלגות בוטנים מושלגות פיסטוק


כל מילה מיותרת מתכון עוגיות פיסטוק:

150 פיסטוק טחון

150 שקדים מולבנים טחונים

150 סוכר

2 חלבונים

תמצית וניל

קורט מלחבוטנים מושלגות ושקדים מושלגות עוגיות שקדים נדירות מועדים לשמחה חברות וחברים יקרים


מתכון :

3 חלבונים

300 גרם קמח שקדים

150 גרם סוכר

תמצית וניל .אם רוצים גם תמצית מי ורדים

אבקת סוכר לציפוי

אופן הכנה :

להקציף את החלבונים עם הסוכר עד קצף יציב

להוסיף את הקמח שקדים לערבב עם כף

להוסיף את תמצית וניל

ליצור כדורים בגודל של 2 ס"מ לגלגל על אבקת הסוכר .להניח על נייר אפיה .

לאפות 180 מעלות 12 עד 15 דקות ממשיכים עם טארפש *מושלגות בוטנים

מטורףףףףףףף 2 כוסות בוטנים קלויים וטחונים

2 כפות קמח קלוי

1 כוס סוכר

חצי שקית אבקת אפיה

2חלמונים

1 ביצה

חצי כפית קינמון

חצי כפית ציפורן

אופן הכנה

מוסיפים את כל החומרים מעבדים עד עיסה אחידה

מגלגלים לתוך אבקת סוכר. שמים בניירות אופים 170 מעלות 15 עד 20 דקות.

בהצלחה

בהצלחה .

אבקת סוכר לציפוי.

אופן הכנה מערבבים את היבשים.

מקציפים מעט עם מטרפה את החלבונים עם המלח.

מוסיפים את הוניל ומאחדים את הכל מעבדים עד עיסה יציבה

יוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג..מגלגלים באבקת סוכר מניחים על מגש עם נייר אפייה

אופים 160 מעלות 15 דקות.

בהצלחה









1,316 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page