מושקעת וקלה עוגת ביסקוויטים בטעם קינדר מטורפת - נועם זיגדון
מתאימה לתבנית בינונית
שרוול וחצי עוגיות פתי בר
לקרם קינדר :
500 מ"ל שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
3 כפות מלאות ממרח קינדר
לציפוי השוקולד:
להמיס
150 גרם שוקולד חלב
⅔ כוס שמנת מתוקה
לקישוט:
להמיס
30 גרם שוקולד לבן
1-½ כפות שמנת מתוקה
להקציף את החלב עם השמנת מתוקה והאינסטנט פודינג וניל לקצף יציב
להפסיק את פעולת המיקסר
להוסיף בתנועת קיפול את הממרח קינדר
להרטיב את הביסקויטים עם מעט חלב
לסדר שכבה אחת בתחתית התבנית
למרוח ⅓ מהקרם מעל הביסקויטים
להניח שכבה נוספת של פתי בר טבול בחלב
שוב ⅓ קרם ושכבה של ביסקוויטים מעל
סה"כ 3 שכבות
להכניס למקרר כשעה להתייצבות
לקרר מעט את ציפוי השוקולד
למרוח מעל הקצפת
להכניס את השוקולד הלבן המומס לשקית זילוף לזלף עיגולים קטנים
בעזרת שיפוד לעבור על הנקודות ליצירת דוגמת עלה
לקשט סביב באגוזי לוז מסוכרים
ומיני קינדר
בהצלחה נועם זיגדון
*********
מוצר מומלץ 💥💥
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
Komentarze