top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירי צדוק

מטבוחה - מירי צדוק מירא'ז


מטבוחה - מירי צדוק מירא'ז


3 גמבות אדומות לחתוך לקוביות מאוד קטנות, ולטגן בסיר עם כוס שמן,

לכתוש ראש וחצי שום לפחות

כמה פלפלים סודניות, לטגן עד להתרככות הגמבות,

בבלנדר לטחון את העגבניות רצוי הרבה (כדי שתהיה אפשרות להקפיא ולהוציא בשעת הצורך)

לשפוך את העגבניות בסיר ולערבב היטב,

במידה והעגבניות לא כ"כ אדומות להוסיף פפריקה, לתבל במלח

כול כמה דק' לערבב

עד לצמצום הנוזלים.


בהצלחה 🌹🌹








10 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page