מיני כדורי גבינת שמנת ביתית מסורתיים מבית סבתא לולה בשמן זית בניחוח זיתים שחורים ותימין:
לגבינה:לקחת ביחס 1 ל 1 שמנת חמוצה 27% וגבינה לבנה 9% 250 ג"ר לערבב על חיתול בד (של תינוק)להוסיף מלח לפי הטעם,
לקפל את החיתול ולאסוף לחבילה להניח על מסננת על סיר לירידת הנוזלים,
להכניס למקרר ל24 שעות,
(אני ערבבתי 8 שמנת 27% ו8 גבינה 9% עם כף מלח,
יצאו 75 כדורים של 1 וחצי ס״מ ו 150 כדורים של 2 וחצי ס“מ-למתכון אחר),
ליצור עם הידיים כדורים בקוטר 2 וחצי ס"מ ו1 וחצי ס״מ(לוקח כשעה וחצי צריך סבלנות) להכניס למקרר לשעתיים,
לעקר 2 צנצנות גדולות של ריבה עם מים רותחים ליבש,
למלא 1 ס״מ של שמן זית למלא 2 קומות של כדורים,
לסדר בעמידה 4 ענפי תימין בצמוד לזכוכית,
להכניס חצי שן שום בטבעות דקות ו8 זיתים שחורים,
למלא שמן זית עד גובה הזיתים,
למלא את שארית הכדורים להניח מעל 8 זיתים שחורים,
למלא שמן זית מעל הכדורים להעביר למקרר ליומיים בתאבון.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? עיקבו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Commentaires