החומרים: 6 כוסות מים 1 כוס שמנת/ קצפת צמחית 1 כוס סוכר 1 כוס קורנפלור 1/2 כוס קוקוס מי זוהר
אופן ההכנה: * מרתיחים בסיר: מים, סוכר,שמנת
* בקערה נפרדת: מערבבים קורנפלור עם מעט מים עד קבלת תערובת חלקה, * מוסיפים את הקורנפלור לסיר הרותח בזרם דק תוך כדי ערבוב תמידי.
* אחכ מוסיפים 1/2 כוס קוקוס וכמה טיפות מי זוהר. מערבבים כמה דקות עד להסמכה. * מוזגים לכוסיות ומקררים.
לסירופ: 1 כוס מים 1.5 כוס סוכר מעט צבע מאכל אדום וטיפת מי זוהר למי שאוהב מבשלים לצימצום נוזלים.
לפני ההגשה מקשטים בקוקוס/אגוזים/פיסטוקים וסירופ.
בהצלחה
Comments