top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תהשף הפשוט קובי פרידמן

מלפפונים ממולאים בתערובת פריקה וגבינות לשבועות:

מלפפונים ממולאים בתערובת פריקה וגבינות לשבועות:

לקחת 12 מלפפונים קוטר 3-4 ס״מ אורך 12 ס״מ לשטוף,

לקלף עם קולפן פסים להוריד קצוות,

לחתוך לחצי באלכסון שהחלק הגבוה 6 ס״מ והנמוך 4 ס״מ


להכין את המילוי:

לבשל 3/4 כוס פריקה עד רכות לסנן(לשטוף טוב מלכלוך לפני הבישול),

להעביר לקערת ערבוב,

להוסיף 100 גרם קוטז 100 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% בקוביות של חצי ס״מ 2 כפות עלי נענע קצוצים דקדק ורבע כפית פלפל שחור גרוס,

לערבב לתערובת אחידה לתת לנוח שעתיים במקרר לספיגת טעמים.

לקדוח במלפפונים חור כמעט עד סוף העומק,

למלא מהתערובת בתוך המלפפונים ובתאבון.

המילוי מספיק ל18 מלפפונים=36 חצאים)

הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״

בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.

כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.

מענה מהיר וזמין על שאלות.

אהבתם ? עיקבו שתפו וספרו לחבריכם.

ובבלוג שלי באתר המלצה.

ובאינסטגרם. kobythesimplechef


20 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page