ממרח חומוס אסלי משודרג עם לימון כבוש טבעוני ללא גלוטן:
להשרות לבשל להקפיא בקופסאות חצי ק״ג גרגירי חומוס(אחרי בישול) עם כוס מנוזלי הבישול להפשיר שרוצים,
לקחת חצי ק״ג גרגירי חומוס אחרי בישול(להשאיר בצד חצי כוס לקישוט),
להכניס למעבד מזון עם כוס מנוזלי הבישול 2 כפות שמן זית מעט כמון 4 טבעות לימון כבוש,
לטחון למרקם האהוב חלק ואו גרגירי להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף כוס ורבע טחינה גולמית לערבב לתערובת אחידה,
אם סמיך להוסיף מעט מים אם דליל להוסיף מעט טחינה גולמית,
לתקן טעמים עם מלח הימלייה(יש מליחות מהלימונים)ובתאבון.
(יש לקחת בחשבון שהממרח מתקשה קצת בקירור לגבי הדלילות שלו)
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments