ממרח חומוס אסלי עם ערמונים טבעוני ללא גלוטן:
לבשל חומוס עד רכות(רכות=שגרגיר חומוס נמעך בקלות בין שתי אצבעות),
(כדי להוסיף בהשריייה כפית סודה לשתייה ההשרייה לפחות 18 שעות),
לקרר את החומוס לסנן(לשמור את מי הבישול),
לקחת חצי ק״ג גרגירים להכניס את גרגירי החומוס פחות כוס לקישוט למעבד מזון,
להוסיף שקית ערמונים(מאה גרם)מעט מעט כמון 4 כפות מיץ לימון כפית מלח הימלייה כוס ממי הבישול,
לטחון למשחה חלקה ואו גרגירית להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף כוס ורבע טחינה גולמית לערבב למשחה חלקה,
(אם דליל להוסיף מעט טחינה גולמית אם סמיך להוסיף מעט ממי הבישול),
יש לקחת בחשבון את הדלילות החומוס במקרר מתקשה מעט,
להגיש עם גרגירי חומוס שלמים שמן פפריקה ומה שאוהבים ובתאבון.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments