ממרח חומוס לניגוב עם בצל מקורמל ופטרוזיליה טבעוני ללא גלוטן:
להשרות חצי ק"ג גרגירי חומוס עם חצי כפית סודה לשתייה ל12-18 שעות להחליף מים לבשל עד רכות לצנן,
(רכות שגרגיר החומוס נמעך בין שתי אצבעות)
(זהירות יש לכפות את הקצף שנוצר בזמן הבישול מלכלך מאוד עם גולש)
לרסק במעבד מזון כוס פטרוזיליה 5 כפות בצל מקורמל 2 כפיות שום כתוש 5 כפות מיץ לימון,
להוסיף את גרגירי החומוס (לשמור 4\3 כוס גרגירים לקישוט)עם כוס מנוזלי הבישול(את יתר נוזלי הבישול לשמור בשלב הזה) כפית מלח הימלייה,
לטחון לבלילה במרקם הרצוי חלקה ואו מעט גרגירי,
להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף כוס וחצי טחינה גולמית לערבב לבלילה חלקה,
לתקן טעמים מלח ולימון (אם סמיך מידי להוסיף מעט מנוזלי הבישול אם דליל מעט טחינה גולמית יש לקחת בחשבון שהחומוס עומד במקרר מתקשה קצת),
להגיש עם גרגירי חומוס שמן זית ופפריקה ובתאבון
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comentarios