ממרח חומוס משודרג עם שום שחור אסלי טבעוני ללא גלוטן:
להשרות בכפולות של 250 גרם גרגירי חומוס עם מים ושמינית כפית סודה לשתייה ל12 שעות לסנן(אם רוצים כמות גדולה להגדיל את הסודה לשתייה בכפולות),
לבשל עם מים חדשים חצי בצל לבן בינוני ו4 שיני שום עד רכות,
(בבישול מופרש הרבה קצף יש לכפות אותו עם כף לכריים נקיות!)
(עד רכות שגרגיר חומוס נמעך בין שתי אצבעות),
(אם מגדילים כמות חומוס להגדיל בצל ושום בהתאם),
לחלק לקופסאות של חצי ק״ג להקפיא עם חצי בצל 4 שיני שום וכוס וחצי מנוזלי הבישול להקפיא=להוציא להפשיר ולהכין,
להכנת הממרח להכניס למעבד מזון את גרגירי החומוס(פחות כוס גרגירים לקישוט) 3/4כוס מנוזלי הבישול 2 כפות מיץ לימון רבע כפית סוכר חצי כפית מלח הימלייה מעט כמון,
לטחון לתערובת חלקה ואו גרגירית(איך שאוהבים)להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף כוס ורבע טחינה גולמית לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.
(יש לקחת בחשבון את דלילות החומוס בעשייה החומוס במקרר מתקשה קצת)
להוסיף 3 כפות שום גרגירי מושרה לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.
(להגיש עם מעט שום שחור במרכז הצלחת שמן זית לקשט עם מעט מעט כמון ואו פפריקה)
(החומוס מכפיל את משקלו לאחר השרייה ובישול 250 גרם=500 גרם תוספת הטחינה מכפילה את הכמות)
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments