מניפות תפוא מזוגזגות בתנור עם מלח הימלייה גס טבעוני ללא גלוטן:
לקחת תפו״א בינוניים,
לחתוך מהחלק הכי שטוח פרוסה של שני מ״מ ליצירת בסיס יציב,
להניח על קרש חיתוך בין שני מקלות אוכל סינים,
לחתוך עם סכין זיגזג חתכים כל 2 מ״מ(בגלל המקלות החיתוך לא עד הסוף),
להכניס לקערת ערבוב לצקת מעט שמן(להשתדל שיכנס בין החריצים),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה(עם הבסיס החתוך ישר על הנייר),
לפזר מעט מעט מלח הימלייה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות,
לאפות עד הזהבה יפה ופתיחה למניפות ובתאבון.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comments