מתכון: שק תפו"א קטנים (לבן) 1 כף תבלין שום גבישי 1 כף גריל עוף (פרווה) פלפל שחור גרוס תבלין צ'ילי גרוס כמה שאוהבים כפית שטוחה מלח חצי כוס שמן
אופן ההכנה: 1. מרתיחים את תפוחי האדמה כ20 דק' לריכוך קל בלבד! מסננים ומצננים היטב.
2. מערבבים את התבלינים עם השמן בקערית קטנה.
3. קורצים כל תפוח אדמה למניפה, לא לחתוך עד הסוף אלא כמעט עד הסוף.
4. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
5. מברישים אחד אחד בתערובת התבלינים.
6. מכניסים לתנור ב180 מעלות למשך 35-40 דקות
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comentarios