מעלפת וקלילה עוגת תפוזים בחושה אוורירית עם נגיעות וניל - תמרה בר מוחא
עוגת תפוזים בטעמים של וניל, מומלצת מאוד.
מרכיבים (20 מנות):
3 ביצים גדולות בטמפ' החדר (XL)
כוס סוכר
שלושת רבעי כוס שמן קנולה
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
2 כוסות קמח
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
מוסיפים בזרם איטי את השמן תוך כדי הקצפה.
מוסיפים את מיץ התפוזים, גרידת התפוז, הווניל, הקמח ואבקת האפייה לסירוגין עד שהתערובת אחידה.
מעבירים ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות ואופים ב-180 מעלות כ-40.
בהצלחה
תמרה בר מוחא
********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים שלנו 👇🏽
👩🏼🍳
Comments