top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תבמטבח עם דיתוש

מפרום טריפוליטאי ברוטב הכי טעים - במטבח עם דיתוש

מפרום טריפוליטאי ברוטב הכי טעים - במטבח עם דיתוש


אז הנה הגיע המפרום ברוטב, קבלו:


המצרכים:

6-7 תפוח"א מקולפים

2 חצילים גדולים


לציפוי:

4 כפות גדושות רסק עגבניות

4 ביצים טרופות

מלח, פלפל

קמח לקימוח ראשוני


למילוי:

צרור גדול פטרוזיליה קצוצה

1 ק"ג בשר בקר טחון

4 ביצים

4 כפות פירורי לחם

מלח, פלפל

בהרט

קינמון

מעט קימל טחון (כראוויה)


לרוטב:

קופסת רסק עגבניות בינונית.

2 בצלים קצוצים(מעבד מזון הכי קל)

3 שיני שום גדולות כתושות

מלח, פלפל

בהרט

מעט קינמון

פפריקה מתוקה

מעט קימל טחון (כראוויה)

1/4 כוס שמן

מים רותחים


הכנה:

לחתוך את תפוח"א לחצי לאורך ואז כל חצי לחתוך לאורך כמעט עד הסוף כך שנוצר מן פה.


להשרות בקערה עם מים ומלח לחצי שעה.

לחתוך את החציל לפרוסות בעובי ס"מ וחצי ואז כל פרוסה עבה לחתוך לחצי כמעט עד הסוף כך שנוצר פה.

לערבב את כל חומרי המילוי.

ליצור קציצה ולמלא איתה את תפוח"א והחצילים.


לקמח קלות ולנער את תפוח"א והחצילים הממולאים ולהניח על מגש או על משטח מקומח.


לערבב את רסק העגבניות, הביצים הטרופות והתבלינים.

לטבול כל מפרום בתערובת הביצים ולטגן בשמן כשתי דקות מכל הצדדים.

להניח בצד.


לחמם שמן בסיר גדול ורחב לטגן בצל עד לריכוך, להוסיף שום ולתבל.

להוסיף רסק עגבניות וכוס מים ולערבב.

לסדר את המפרום תפוח"א ומעל עוד כוס מים.

עד לכמעט כיסוי של המפרום.


לתקן טעמים.


לערבב קלות ובעדינות, להרתיח ולבשל על אש קטנה עד לריכוך(כ-35-40 דקות)

להכין את הסיר השני עם מפרום חצילים באותה הצורה.

כמויות הרוטב הן לסיר אחד.


***מומלץ לאכול על מצע קוסקוס ועם סלט דלעת מתובל- צ'רשי.

בתאבון ♡ דיתוש


בתאבון ♡ דיתוש

**********

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את קוצץ הירקות החשמלי המקורי👇








פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page