מפרום טריפוליטאי נדיר - נועם זיגדון
לפרוס תפוחי אדמה חצילים או בטטה לסנדוויץ מצרפת סרטון
מילוי בשר :
1 ק"ג בשר טחון 2 בצלים קצוצים דק 5 שיני שום 1 חבילה פטרוזליה קצוצה 3 כפות פירורי לחם 1 כפית פפריקה חריפה ½ כף פפריקה מתוקה ½ כף תבלין למפרום 1 כפית מלח ¼ כפית כורכום 1 ביצה לערבב היטב
למלא כל סנדוויץ בבשר
להכין בלילה : 6-8 ביצים מעט מים מלח 1 כף רסק ( נותן צבע שחום)
לטבול כל קציצה בבלילה ואחר כך בפירורי לחם/ קמח/ קמח מצה לטגן בשמן עמוק משני צדדים
בסיר רחב לשים פרוסות בצל / תפוחי אדמה כף גדושה רסק ½ כף תבלין למפרום 1 כפית מלח ½ כף אבקת מרק עוף פפריקה חריפה 1 כף פפריקה מתוקה ¼ כפית כורכום 6 שיני שום
להניח מעל את הקציצות לכסות במים לפזר כוזברה קצוצה לבשל על אש גבוהה כחצי שעה ועוד חצי שעה עד שהנוזלים נגמרים
באהבה זיגדון נועם ❤
********
מוצר מומלץ❣️
הקריספר המקורי - מגש ורשת לטיגון ואפייה ללא שמן, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼
👩🏻🍳
Comments