מפרום תפוחי אדמה עם בשר - ורק צ'אפו
לבשר:
*חצי קילו בשר בקר
*פטרוזיליה קצוצה
*בהראט,מלח, פלפל שחור
*בצל קצוץ
מערבבים הכל יחד לעיסה אחידה
תפוחי אדמה:
*פורסים את תפוחי האדמה
וחוצים אותם לשניים כמעט עד הסוף
שיווצר כיס
*משרים את תפוחי האדמה במיים ומלח
כ20 דקות
*ממלאים את תפוחי האדמה בתערובת הבשר
*תובלים את תפוחי האדמה בתערובת
של 2 ביצים עם כפית רסק עגבניות
*לאחר מכן בקמח ואז שוב בביצה
*ומטגנים משני הצדדים
לרוטב:
*בצל גדול קצוץ
*חופן עליי סלרי
*3 כפות רסק עגבניות
*בהראט, מלח, פלפל שחור
*4 כוסות מיים רותחים
*מטגנים את הבצל ,מוסיפים את הסלרי
את המים והתבלינים
*לאחר רתיחה מסדרים את תפוחי האדמה ברוטב
*מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ 40 דקות
בתאבון
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comentarios