מצה בריי משודרג ממולא פלאפל טבעוני,(לדייסת פלאפל: להשרות 2 ק"ג גרגירי חומוס יבשים בקערה גדולה (תופח)עם הרבה מים וכפית סודה לשתייה ל18-24 שעות,לטחון במטחנת בשר (חורים קטנים)עם 2 בצלים גדולים ראש שום מקולף 2חבילות פטרוזיליה ו2 חבילות כוסברה,לערבב להוסיף 4 כפיות כמון 4 כפיות מלח כף פלפל שחור גרוס 2 כפיות סודה לשתייה 3 כוסות מים לערבב,(אם הולך לטיגון יש לתת לנוח במקרר לפחות שעה)לאכסן בקופסאות להכניס לפריזר (נשמר עד שנה)ובשעת הצורך להפשיר לחמם שמן ליצור כדורים עם מכשיר פלאפל לטגן עד הזהבה פלוס לנייר סופג ובתאבון.(מ2 ק"ג חומוס יוצאים לאחר ההשריה 4 וחצי ק"ג לאחר הטחינה והוספת כל המרכיבים יוצאים 5 וחצי ק"ג עיסה-כמובן אפשר להקטין כמויות באופן יחסי (להרטיב מצות (בזוגות לא אחד על השני)למרוח שכבה של 1 ס"מ מדייסת הפלאפל על מצה,להניח מעל מצה נוספת רטובה להדק קלות,לחתוך לארבע,לחמם שמן במחבת,לטגן את המצה בריי עד הזהבה משני הצדדים,להעביר לנייר סופג ובתאבון.(יוצא מעדן
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments