מצות מטוגנות ממולאות בתפוחי אדמה, טונה וטבעות זיתים - נועם זיגדון
3 תפוחי אדמה מבושלים
2 בצלים קצוצים דק
1 כוס טבעות זיתים מסוננים
2 טונה סחוטה
1 ביצה
פלפל שחור
כורכום
מלח
שמן לטיגון
להרטיב את המצות להניח 5 דקות לספיגה להרטיב שוב ולהמתין עוד כ-10 דקות לפני הטיגון
להרתיח את תפוחי האדמה
למעוך לפירה
לטגן את הבצל עם שמן
להוסיף כוס טבעות זיתים והטונה
1 ביצה
לתבל בכורכום מלח ופלפל שחור
לחלק את המצה לארבע
לשים כף מהמילוי
לסגור למשולש
לטבול בביצה ומלח
לטגן משני צדדים
אפשר למלא בגבינות/בשר
באהבה נועם זיגדון 💞
*********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comments