מקלות זוקיני מוקפצים בשמן זית - במטבח עם דיתוש
המצרכים:
3 זוקיני גדולים חתוכים ל-3 ולמקלות
שמן זית
מלח פלפל
3 כפות קמח שקדים
עלים מ-3 גבעולי זעתר טרי או ירק קצוץ אחר
הכנה:
במחבת יבשה לטגן את קמח השקדים כדקה וקצת תוך ערבוב עד להשחמה קלה ביותר.
שימו לב לא לשרוף!
לערבב עם עלי הזעתר הטריים.
לטגן בשמן זית את הזוקיני כדקה מכל צד, עד לצריבה יפה.
להוציא לקערת הגשה.
לפזר מעל את השקדים הקלויים.
* ניתן לגרד מעל פרמזן או יוגורט.
בתאבון ♡ דיתוש
********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comentários