top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תבמטבח עם דיתוש

מקלות פרמזן טעימים ומרשימים - במטבח עם דיתוש


מקלות פרמזן טעימים ומרשימים - במטבח עם דיתוש


משהו קל ומהיר אך עדיין מרשים באירוח כזה שקוצר מחמאות.



1 חב' בצק עלים

חצי חב' פרמזן

מעט מוצרלה מגורדת

מעט צהובה מגורדת

2 חלמונים


הכנה:

לפתוח את בצק העלים(על הניילון שלו מהאריזה), עדיף על מגש או קרש חיתוך כדי שיהיה קל להקפיא אח"כ לעשר דקות.

טיפה לרדד/להרחיב אותו עם האצבעות מכל צד.

את החצי הימני למרוח בחלמון טרוף.

לפזר מעט מהגבינות ולכסות עם חצי הבצק הריק.

ללחוץ בעדינות על הבצק הממולא ולרדד מעט בעדינות.

למרוח שוב את הבצק עם חלמון ולפזר גבינות.

ללחוץ את הגבינות כדי שיצמדו לבצק(אפשר להעיזר בניילון).

לחתוך לרצועות דקות ברוחב של ס"מ.

להכניס המגש להקפאה כעשר דקות.

להוציא, לגלגל כל רצועה לצורת ספירלה ולהניח בתבנית עם נייר אפייה.

לאפות בחום של 190 כחצי שעה עד להשחמה.



בתאבון ♡ דיתוש

**********

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽


פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page