top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריה רוזנשטוק

מרנג קוקוס אפוי - אריה רוזנשטוק


מרנג קוקוס אפוי - אריה רוזנשטוק


מצרכים:

6 חלבונים

11/2כוסות סוכר

קורט מלח

3 כוסות קוקוס


אופן הכנה:

על ביין מארי שמים חלבונים וסוכר עד שלא נשארים גרגירי סוכר בכלל.מוסיפים את המלח

מעבירים למיקסר מתחילים להקציף 8 דקות.

מקפלים את הקוקוס בהדרגה עד לקבלת מסה אחידה

מזלפים למנג'טים.

מכניסים לתנור 130 מעלות לא טורבו 20 דקות בהצלחה 🌹🌹

בהצלחה


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽







פוסטים אחרונים

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
bottom of page