מרנג קוקוס אפוי - אריה רוזנשטוק
מצרכים:
6 חלבונים
11/2כוסות סוכר
קורט מלח
3 כוסות קוקוס
אופן הכנה:
על ביין מארי שמים חלבונים וסוכר עד שלא נשארים גרגירי סוכר בכלל.מוסיפים את המלח
מעבירים למיקסר מתחילים להקציף 8 דקות.
מקפלים את הקוקוס בהדרגה עד לקבלת מסה אחידה
מזלפים למנג'טים.
מכניסים לתנור 130 מעלות לא טורבו 20 דקות בהצלחה 🌹🌹
בהצלחה
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
תגובות