top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
אורלי עמרן

מרק גריסים ועדשים – אורלי עמרן


מרק גריסים ועדשים


מנה משביעה בקדירה אחת


2 כוסות עדשים חומות

כוס גריסים

דלעת

1 גזר

1 בצל

צרור כוסברה

2 כפות שמן זית

1 כף מלח הימליה

כורכום

פלפל שחור


אופן ההכנה להשרות ללילה או שעתיים את הגריסים והעדשים.

לטגן קלות בצל בסיר גדול עם שמן זית להוסיף 3 ליטר מים להוסיף את גריסים עדשים וירקות חתוכים

להוסיף תבלינים למעט כוסברה לבשל על אש נמוכה 30 דקות לטעום ולשפר טעמים להוסיף את הכוסברה לבשל עוד חמש דקות

לכבות את הגז


תהנו בהצלחה








70 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page