מרק כתום הכי טעים - מירב מלכה
*לטגן בצל עד הזהבה,
להוסיף 2 כפות קמח ולערבב
*בהדרגה להוסיף כוס מים מהברז עד להמסת הקמח (חשוב בהדרגה כדי שלא יווצרו גושים).
*מוסיפים את הירקות:
גזר,בטטה,דלורית,דלעת וכוס עדשים כתומות.
*להוסיף מים חמים עד גובה הירקות ולבשל עד ריכוך.
*לתבל ב: מלח, פלפל, מרק עוף או כורכום.
אגוז מוסקט אפשרי.
*להוסיף שמנת מתוקה לחלבי או קרם קוקוס לפרווה.
*לטחון עם מוט בלנד את הירקות ולהמשיך לבשל עד סמיכות המרק.
בהצלחה
Merav🍰
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר נפת קמח חשמלית וכשרה מאושר ע"י צמת (צוות מדע ותורה) 👇🏽
Comments