מרק לקוסקוס - דקלה אלהרר
1 בצל קצוץ
3 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
1 גזר חתוך גס
½ צרור פטרוזיליה קצוצה
½ קופסא גרגרי חומוס שימורים
תיבול: מלח, 2 כפיות אבקת מרק, ¼ כפית כורכום
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עם שמן זית בסיר עד הזהבה,
להוסיף את תפוחי האדמה והגזר ולערבב קלות, להוסיף מים שיכסו את הירקות, להוסיף את החומוס, פטרוזיליה קצוצה, תיבול ולערבב.
לכסות את הסיר עם המכסה ולערבב מדי פעם ולבדוק שלא חסר מים.
כאשר תפוחי האדמה מתרככים - המרק מוכן (אחרי חצי שעה בערך).
בתאבון
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את הסיר המושלם להכנת קוסקוס טעים וביתי👇🏼
Commentaires