1 בצל גדול חתוך לקוביות 3 גבעולי סלרי קצוצים 2 קישואים חתוכים לקוביות 3 גזרים חתוכים 1 תפוחי אדמה חתוך לקוביות כוס גרגירי חומוס סנפרוסט 1/2 שקית פסטה צינורות/צדפים.. 1 כף רסק עגבניות 4 שיני שום 1 כף פפריקה מתוקה 1 כף אבקת מרק פלפל שחור כורכום מלח שמן
*אופן ההכנה
לטגן את הבצל עם שמן להוסיף את הרסק ולהשחים עם כוס מים להוסיף את הירקות ולבשל 5 דקות להוסיף 8 כוסות מים לתבל לבשל חצי שעה להוסיף את הפסטה ולבשל עוד 10 דקות .
בתאבון נועם זיגדון
Comments