top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תתמרה בר מוחא

מרק עדשים כתומות - תמרה בר מוחא

מרק עדשים כתומות - תמרה בר מוחא


כוס וחצי עדשים

1 בצל חתוך לקוביות

1 בטטה חתוכה לקוביות

ליטר וחצי של מים רותחים


תיבול:

3/4 כף פפריקה

כפית כורכום

רבע כפית כמון

כף מלח.

וכף וחצי רסק עגבניות.


אופן ההכנה:

מטגנים בצל עד שמזהיב מוסיפים בטטה עדשים שטופות ומסוננות.

מים רותחים ותבלינים ואת הרסק מביאים לרתיחה את המרק ממניכים את האש וסוגרים את הסיר למשך חצי שעה וזה מוכן וטעים.


בהצלחה



********

המלצה:

סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇









פוסטים אחרונים

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page