מרק פסח עם קניידלך בטעם של בית - מירב מלכה
למרק 3 תפוחי אדמה 4 גזר בטטה 5 עלי כרפס 4 קישואים לתבל במלח פלפל לבן/שחור וקומץ שמן ולבשל אותו חצי שעה
לקציצות קניידלך: כוס (חד פעמי חם) קמח מצה כוס וחצי מים חמים מלח פלפל לבן/שחור רבע כוס שמן חצי כפית אבקת אפיה 2 ביצים
אופן ההכנה:
לערבב להמתין 10 דקות לגלגל כדורים ולהכניס לסיר מרק שכבר רותח. לבשל עוד רבע שעה
Merav 🍰
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comments