מרק קוסקוס בטעם של פעם - גולדי מטעמים
גולדי רחל זגורי
כוס חומוס להשרות עם סודה לשתייה כמה שעות, לאחר ההשרייה לקלף את קליפת החומוס לשטוף ולהכניס לסיר ולהתחיל לבשל כרבע שעה לפני שאר הירקות בכדי שיתרכך מעט,
את הירקות לשטוף לקלף ולחתוך לחתיכות גדולות.
2 בטטות ,4 קישואים,
5 בצלים קטנטנים לקלוף ולהשאיר שלמים( אם אין אז 3 בצלים גדולים חתוכים לרבעים),
6 גבעולים+עלים של סלרי .
4 גזרים
להתחיל לבשל את הירקות כ15 דקות
ואז להוסיף:
2 חתיכות דלעת יפות חתוכות לפרוסות עבות.
וחצי כרוב חתוך גס.
לאחר שהכל התרכך להוסיף תבלינים:
מרק עוף, מלח, פלפל שחור, 1 כפית כורכום.
בתיאבון.
********
שלום אפשר להוסיף עוף למרק ו?