top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאילנה טל - ככה אני אופה את זה

מרק שעועית חם ומנחם - אילנה טל

מרק שעועית חם ומנחם - אילנה טל


מתכון ישן ששידרגתי הפעם על ידי פירוק הגרונות לאחר הבישול והוספת קימל טחון

ניתן להכין גם עם בשר מספר 8

אני משרה קילו שעועית לבנה לילה שלם, מסננת שוטפת ומשתמשת בכמה שצריכה, את השאר מקפיאה בשקיות זיפר עד לפעם הבאה

השתמשתי ב 2 כוסות שעועית (כוס גדולה, ספל ) למרק הזה

מביאים לרתיחה את גרונות ההודו/הבשר

מכבים מיד את האש מסננים שוטפים ומנקים את הבשר היטב

בסיר גדול מטגנים 2 בצלים עד הזהבה

מוסיפים 2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות

ו4-5 שיני שום פרוסות


מטגנים יחד ומתבלים ב:

מלח

כף פלפל שחור מחוקה

כף פפריקה מתוקה

כף אבקת מרק עוף

כף מחוקה כמון

הפעם הוספתי חצי כף קימל

מעט צ'ילי גרוס לחריפות לא חובה


מטגנים יחד כדי לפתוח את התבלינים

מוסיפים את הבשר והשעועית שהושרתה ומוסיפים 2 כפות גדושות רסק עגבניות

מכסים במים מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהכל רך,כשעתיים וחצי שלוש.


אחרי שעתיים בישול הוצאתי את הגרונות ופירקתי אותם מהעצם,הוספתי למרק ובישלתי עוד כחצי שעה


בתאבון

********

מוצר מומלץ❣️

רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.

מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה

ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.

ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.

לפרטים 👇🏼

🔝

הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים הסודיים שלנו בוואטסאפ👇🏼

👩🏻‍🍳



פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page