משולשי פילו סביח - אריאלה
▪︎ מפשירים בצק פילו ללילה במקרר
▪︎ כמות - 10 מאפים
☆ מערבבים בעדינות אל תוך קערה את המצרכים ומתבלים:
• 3 ביצים קשות חתוכות לקוביות קטנות
• תוכן מ 1 חציל קלוי- ליקלות על להבה גלויה / או בתנור
• 2 תפוחי אדמה מבושלים ומקולפים חתוכים לקוביות קטנות
• חופן נדיב פטרוזיליה קצוצה
• 3 גבעולי בצל ירוק קצוץ
• מלח
• פלפל
• כף שמן זית
~ מכינים קערית עם שמן זית ומברשת
חותכים מכל עלה פילו 3 מלבנים.
מניחים מלבן על משטח עבודה. מברישים היטב בשמן .
שמים כף גדושה מהמלית בקצה התחתון של המלבן ,החלק הצר ומקפלים בעדינות למשולש,.פעם קיפול ימינה פעם שמאלה עד סוף המלבן.
~ מברישים בשמן זית ואופים בחום של 200 מעלות טורבו / או רגיל עד להזהבה.
מגישים עם טחינה וסלט עגבניות חריף
Comments