top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריאלה גולדמן

משולשי פילו סביח - אריאלה גולדמן

משולשי פילו סביח - אריאלה


▪︎ מפשירים בצק פילו ללילה במקרר

▪︎ כמות - 10 מאפים


☆ מערבבים בעדינות אל תוך קערה את המצרכים ומתבלים:

• 3 ביצים קשות חתוכות לקוביות קטנות

• תוכן מ 1 חציל קלוי- ליקלות על להבה גלויה / או בתנור

• 2 תפוחי אדמה מבושלים ומקולפים חתוכים לקוביות קטנות

• חופן נדיב פטרוזיליה קצוצה

• 3 גבעולי בצל ירוק קצוץ

• מלח

• פלפל

• כף שמן זית


~ מכינים קערית עם שמן זית ומברשת

חותכים מכל עלה פילו 3 מלבנים.


מניחים מלבן על משטח עבודה. מברישים היטב בשמן .

שמים כף גדושה מהמלית בקצה התחתון של המלבן ,החלק הצר ומקפלים בעדינות למשולש,.פעם קיפול ימינה פעם שמאלה עד סוף המלבן.


~ מברישים בשמן זית ואופים בחום של 200 מעלות טורבו / או רגיל עד להזהבה.


מגישים עם טחינה וסלט עגבניות חריף









14 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page