מתכון אליפות אושפולו בוכרי אמא'לה כמה טעים - זיוה כהן עושה קסמים במטבח
לא יכולה להתאפק וחייבת לספר לכם שכבוכרית דור שלישי,
הכנת אושפלו גורמת לחגיגה ומסיבה אחת שמאפשרת להפליג לעולם קולינרי בוכרי מושלם
מצרכים לחמש מנות:
600 גרם כתף כבש או אוסובוקו בקר (צריכים לתבשיל את העצמות)
8 גזרים חתוכים ידנית לגפרורים (לא רזים)
200 מ"ל שמן (קצת פחות מכוס)
3 יחידות שום טרי שלם מקולף ושטוף
מלח 2 כפות
2 כפות כמון טחון
פלפל שחור
1/4 2 כוסות אורז עגול שטוף ומסונן
2 בצלים בינוניים פרוסים
מים בהתאם עד שמכסה את הקציצות
זמן בישול מרגע התחלת התהליך ועד לסיומו שעתיים וחצי.
********
מוצר מומלץ❣️
קוצץ ירקות חשמלי המקורי master slicer מומלץ בכל מטבח.
מחיר בלעדי, כולל משלוח לכל הארץ.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ 👇🏽
Comments