מתכון אליפות טנזיה הכי חגיגית וטעימה - שף מיכה כלפה
מצרכים:
1. חופן שקדים קלויים.
2. לפרוס דק שלושה בצלים.
3. חופן אגוזי מלך.
4. חופן אגוזי קשיו קלויים.
5. חופן צימוקים.
6. חופן מישמשים מיובשים.
7. חופן שזיפים שחורים מיובשים.
8. סילאן 4 כפות.
9. חצי כוס מים.
10. חצי כפית קינמון.
11. מלח ופלפל לפי טעם אישי.
אופן ההכנה:
1. לטגן עד להזהבה את הבצלים.
2. לחתוך לקוביות את המישמשים והשזיפים.
3. להוסיף את האגוזים השקדים והקשיו הצימוקים המישמשים והשזיפים לבצל המטוגן.
4. להוסיף את הסילאן והמים, הקינמון המלח והפלפל ולערבב ולצמצם עד לקבלת צבע יפה ומרקם ריבתי.
קרדיט לחברתי הטובה ירדנה ג'נאח.
************
Comments