מתכון אליפות מאפניס פיסטוק עם שוקולד לבן בטעם של הלייף - אריה רוזנשטוק
כוס מידה אונברסלית
מצרכים:
כוס וחצי קמח
כוס פיסטוק טחון דק
כוס סוכר
כפית אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
100 גרם חמאה רכה
חצי כוס חלב
חצי כוס שמנת מתוקה
רבע כפית מלח
כף תמצית וניל
2 ביצים
לקישוט:
100 גרם שוקולד לבן
2 כפות שמנת מתוקה
אופן הכנה:
בקערה שמים את כל היבשים מערבבים.
בקערה אחרת שמים חמאה וסוכר מקציפים 2 דקות. מוסיפים ביצה כל פעם. ממשיכים להקציף.
מוסיפים בהדרגה את היבשים ואת החלב מערבבים עם לקקן את שאר החומרים עד קבלת תערובת אחידה. מעבירים לשק זילוף
מסדרים מנג'טים בתבנית מאפניס קשיחה. מזלפים עד 3/4 מגובה המנגיט. אופים 20 דקות 175 מעלות.
מקררים ממסים את השוקולד עם השמנת המתוקה בפולסים מערבבים עד קבלת תערובת אחידה מעברים לשק זילוף.
חותכים את המאפניס באמצע מזלפים את השוקולד מכסים ומזלפים מעל. מקשטים לפי דמיונכם.
קישור לליב 👇
בבקשה לשתף בהצלחה
********
מוצר מומלץ 💥💥
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽
⏬
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽
.
Comments