מתכון אליפות פסטה ברוטב רוזה שכולם אוהבים ובכלום עבודה - נועם זיגדון
פסטה רוזה עם ענהאל מתכון קל וטעים
500 גרם פסטה
מבושלת לפי הוראות יצרן
*)לרוטב*:
500 מ"ל שמנת לבישול
3 כפות רסק
3 שיני שום כתוש
¼ כוס חלב
3 כפות שמן זית
½ כפית סוכר
50 גרם חמאה
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
½ כפית צ'ילי חריף גרוס
¼ כפית אגוז מוסקט- לא חובה
גבינת פרמזן
גבינה צהובה מוצרלה / עמק
לחמם את השמן והחמאה
להוסיף את השום ולערבב כחצי דקה
להוסיף את הרסק והסוכר ולבשל 2-3 דקות
להוסיף את השמנת לבישול והחלב
לתבל
לבשל כמה דקות עד שמבעבע
להוסיף את הגבינות
להכניס את הפסטה
לבשל עוד 5 דקות לספיגת טעמים
לפני ההגשה לפזר גבינת פרמזן ועלי בזיליקום
באהבה נועם זיגדון
**************
מוצר מומלץ 💥
קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
לקבוצת המתכונים בוואטסאפ 👇🏽
.
Comments