מתכון אליפות צ'ורוס בציפוי סוכר וקינמון הכי טעים ובקלי קלות - נועם זיגדון
מצרכים:
1 כוס מים
100 גרם חמאה או מחמאה
2 כפות סוכר
¼ כפית מלח
½ כפית תמצית וניל
1 כוס קמח
3 ביצים
לציפוי:
חצי כוס סוכרחצי כפית קינמון
להמיס את המים עם המחמאה
התמצית וניל והמלח
כשהמים רותחים להוסיף את הקמח
ולערבב טוב עד שהקמח נפרד מדפנות הסיר
להעביר לקערת המיקסר לקרר מעט ולהוסיף ביצה אחרי ביצה רק שביצה אחת נטמעת להוסיף את הביצה הבאה
להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב
לזלף פסים על נייר אפיה משומן
להכניס למקפיא לשעה
לחמם סיר עם שמן עמוק
לטגן את הצורוס משני צדדים עד שמזהיב
לגלגל בסוכר וקינמון
באהבה נועם זיגדון
*********
.
מוצר מומלץ💥💥
הקריספר המקורי - מגש ורשת לטיגון ואפייה ללא שמן, במחיר בלעדי 69 ש"ח בלבד.
לפרטים 👇🏼
👩🏻🍳
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ 👇🏽
.
Comentarios