top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

מתכון אליפות קדרת אוסובוקו כבש לערב שבת או לחג - השף מיכה כלפה

מתכון אליפות קדרת אוסובוקו כבש לערב שבת או לחג - השף מיכה כלפה


מצרכים:


5 חתיכות אוסובוקו כבש או טלה

2 חבילות פטריות שומפניון פרוסות לרבעים - כמה שיותר סוגי פטריות עדיף

1 שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות

2 גזרים חתוכיך לקוביות קטנות.

3 בצלים קטנים חתוכים לקוביות

2 מקלות סלרי חתוכים בינוני

10 שיני שום שלמות

5 שיני שום קתוש

2 תפו"א חתוך לקוביות בינוני

חצי צרור כוסברה

חצי צרור פטרוזיליה

4 כפות רסק עגבניות

כף כמון

כפית כורכום

כף ראס אל חנות

7 עלי דפנה

10 כפות שמן זית

1 פלפל חריף חתוך לעיגולים.....מי שלא רוצה חריף אז חבל...

2 ליטר מים חמים

3 כפות שטוחות של פפריקה אדומה

1 מקל קינמון

מלח ופלפל בסוף לפי הטעם


אופן הכנת המנה:


1. מקמחים את הבשר ומטגנים אותו מעט בשמן זית מכל הצדדים ומוצאים את הבשר החוצה.


2. בסיר שטיגנו בו את הבשר מוספים את שמן הזית והתבלינים והירקות ומערבבים .


3. מספים את המים ואת הפטרוזיליה והכוסברה.


4. מכנסים בזהירות את הבשר ומביאים לרתיחה.ואז מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה.


5. הבישול הוא בישול ארוך של 5 שעות עד שהבשר רח מאוד ( זמן הבישול תלוי בעובי וגודל הבשר)

6. מי שרוצה רוטב סמיך יותר

שיצמצם את הרוטב עוד חצי שעה.

7. בתאבון



********

מוצר מומלץ❣️

רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.

מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה

ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.

ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.

לפרטים 👇🏼

🔝

הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼

*

מוזמנים לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ 👇🏼





פוסטים אחרונים

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page