מתכון חגיגי תפוח בדבש עטוף בבצק שמרים פריך - נועם זיגדון
כוס מדידה חד פעמית חמה
תפוחים קטנים
½ כוס סוכר חום
1 כפית קינמון
דבש
לבצק :
½ ק"ג קמח
3/4 כוס סוכר
1 כפית אבקת אפיה
½ כף שמרים
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
1 מחמאה / חמאה
¼ כוס מים
ללוש לבצק רך וחלק
להשאיר לחצי שעה במקרר
לחלק ל- 4 חלקים שווים
לפתוח כל חלק לעלה דק
לחתוך לרצועות בגודל ½ ס"מ
לגלגל את התפוח בסוכר וקינמון
לעטוף את התפוח ברצועות הבצק
להבריש בחלמון ביצה
לאפות בתנור שחומם מראש
על 180° כ-20 דקות עד שמשחים
לשפוך במרכז התפוח דבש
בכמות נדיבה
באהבה נועם זיגדון
***********
מוצר מומלץ 💥💥
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽
⏬
Kommentare