מתכון חלומי לכרובית בטעם חמצמץ טעים וקל - במטבח עם דיתוש
ראש כרובית מפורק לפרחים יחסית קטנים.
2/3 כוס פטרוזיליה וכוסברה קצוצים.
סומאק
מלח, פלפל
תערובת ג'עלה ביתית(או קנויה)
שמן זית
מיץ לימון
הכנה:
לאפות את פרחי הכרובית בתנור חצי שעה בחום גבוה.
(תיבול- מלח, פלפל ושמן זית).
לשים בקערה יחד עם שאר המרכיבים ולערבב.
להניח בצד לרבע שעה לספיגת הטעמים
קישור לג'עלה ביתית:
בתאבון ♡
דיתוש
********
מוצר מומלץ 💥💥
3 קופסאות אחסון נירוסטה מבית food apeal איכותיות ביותר - ניתנות לשימוש בתנור, על פלטת שבת, במקפיא וניתנוות לשטיפה במדיח כלים.
הקופסאות עם מכסים אטומים. 💥
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
コメント