מתכון טעים וקל פילה סלמון צלוי בתנור ברוטב מטריף - אריאלה גולדמן
נתחי פילה סלמון טרי / או קפוא במשקל כ 800 גרם
רוטב:
- לערבב יחד בקערה:
3 כפות שמן זית
4-3 שיני שום קלופות וכתושות
רבע כוס מידה סילאן
רבע כוס מידה רוטב צ'ילי
כפית פפריקה
כפית מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס
מיץ טרי סחוט מלימון בינוני
- לטבול את הדגים ברוטב כך שיצופו היטב
אופן ההכנה:
לחמם את התנור לחום גבוה 200 מעלות- תוכנית אפייה רגילה ללא טורבו
לרפד את התבנית בנייר אפייה ולשמן אותו ב 2 כפות שמן ,לסדר את הדגים כשצד העור למטה ולצלות אותם כ 20 דקות עד שהם זהובים.
*********
Comentarios